Форум Tato.Net УВАЖНІСТЬ ТА ХОРОБРІВСТЬ

ФОРУМ TATO.NET
11 червня 2022 року в годинах 10.00-17.00
Бізнес-центр Letia
Рицерська 24, 59-220 Легніца

ОБЕРЕЖНІСТЬ ТА ХОРОБРІСТЬ
Борись тут і тепер!


Наше повсякденне життя - це багато різного роду дій, справ і обов’язків, виконання багатьох зобов’язань щодня, часто в поспіху.
У мобільному суспільстві кожен простір наповнений диктатурою суєти, шаленством реклами.
Безперервний шум може заглушити, руйнувати здатність бути уважним і зосередженим.
Свідомому батькові потрібна тиша, щоб почути себе і голос своїх близьких.
Уважна любов батька вимагає навчання, щоб набути вміння бути тут і зараз.
Сміливість починається з того, щоб зіткнувшись із собою, зі своїми власними слабкостями та обмеженнями. Так здобувається влада... над собою.

Уважність вимагає відваги (хоробрості), хоробрість вимагає уважності.

Тому на Форумі Tato.Net ми пробуджуємо наші батьківські серця для боротьби за присутність тут і зараз. У унікальній спільноті ми разом навчаємося, як взяти участь у боротьбі за те, щоб стати кращим татом.

Це був щасливий день для батьківства. А 11 червня 2022 року на нас чекає ще один, цього разу весняний форум Tato.Net.

Даріуш Купял
Ініціатор Tato.Net

ДОПОВІДАЧІ

FORUM TATO.NET – ВЕСНЯНА ЕДИЦІЯ

Шейн Барклі
закінчив бізнес-менеджмент в Університеті Джона Брауна в США. Має багаторічний досвід роботи у сфері фінансового консультування. Він працює з батьками як президент організації Savvy Dads. Чоловік Валерії, батько трьох доньок.

Павло Бохняж
підприємець, інвестор. Нині він є президентом правління Фонду технологічного підприємництва. Він є співзасновником Коаліції польських інновацій. Його захоплення – спорт, освіта та інновації. Чоловік Ані більше 20 років. Батько шести дітей.

д-р Даріуш Купял
Співзасновник Фонду Кирила і Мефодія, засновник Tato.Net, тренер. Випускник Люблінського католицького університету, належить до Товариства соціальних новаторів ASHOKA та Асоціації Diakonia Light-Life. Як тренер він провів понад 2000 годин тренінгів для батьків. Любитель верхової їзди та гір. Автор книги «Колумби нашого покоління». Батько трьох дорослих дітей, дідусь п'яти онуків.

Марчин Фічек
Випускник Університету науки і техніки AGH у Кракові. Разом зі своєю дружиною Юстиною керує компанією, що займається охоронними системами та автоматизацією будівель. Тато двох дочок. Захоплюється загальноприйнятими технологіями та електронікою. Дочки вчать його поєднувати жіночі інтереси (показ моди) з чоловічими хобі (пайка контролерів сценічного світла). У вільний час вони ходять у гори на хороші концерти та на паломництво. Противник планшетів і «персональних комп’ютерів». Прихильник «кошиків домашнього мобільного телефону».

проф. Казимеж Кораб
соціолог, науковець, президент Фонду Міжнародного інституту освіти, директор польської середньої школи недержавної освіти «Класик», член Програмної ради Tato.Net, батько трьох дорослих дітей, дідусь.

Рафал Лясек

працівник суду, радник, голова комітету сільського господарства міської ради, член міждисциплінарної групи по боротьбі з насильством, мотоцикліст. Чоловік Маргарити, батько п'яти дочок, тесть, дідусь

Войцех Суда
підприємець, експерт з бережливого управління, тренер і коуч з багаторічним досвідом роботи на всіх рівнях консалтингових проектів. Він є співзасновником Kaizendo та творцем Інституту ефективності управління. Консультував польські та іноземні компанії, зокрема компанії Fortune 500. Тато двох дітей.

Януш Вардак
один із засновників і президент Асоціації Сімейної Академії. Автор лекцій, майстер-класів та статей про виховання дітей, подружнє кохання та сімейне життя. Постійний гість "Виховувати, але як?" на Радіо Варшава. Сімейний радник. Заступник директора з питань освіти школи для хлопчиків «Żagle» Товариства «Стерник» у Варшаві. Щасливий чоловік 25 років, батько десяти дітей.

Яцек Вейгл
візіонер, стратег і наставник. Закінчив факультет менеджменту та маркетингу Варшавського університету. Він спеціалізується на фінансах та банківській справі, зацікавлений у розвитку освіти в дусі таких цінностей, як відповідальність, взаємодопомога, повага та чесність. Один із піонерів християнської освіти в Польщі.

Полковник Павло Вікторович
командир 9-ї Лодзінської бригади територіальної оборони. Випускник Академії механізованих військ у Вроцлаві, солдат спецпідрозділів, спецназ, інструктор з парашута, інструктор з дайвінгу та ультрамарафонець. Володар премії MAX 2018. Тато 3 дітей.

Збігнєв Данилевський
Експерт з маркетингу та PR Tato.Net, спеціаліст з розробки комунікацій бренду Nestle. Батько 2 дітей.

Йошко Брода
музикант, творець гурту «Dzieci z Brodą», музичний продюсер, автор 150 майстер-класів, присвячених дітям та підліткам. Батько 11 дітей.

Мірек Урбан
психолог, ентузіаст розповіді та спілкування, тренер з ораторського мистецтва (mirekurban.pl). Автор книг з навчання та розвитку особистості. Фахівець з нетрадиційних освітніх методик. Пристрасний гірський турист, бігун і фокусник початківець. Батько 2 дітей.

Кароль Войтина

Багаторічний редактор, організатор численних просімейних ініціатив, комерційний радник. Ліцензований тренер Tato.Net, засновник Тато Клубу у Замості, радник із сімейного життя. Координатор семінару в Tato.Net. Батько 2 дітей.

Роберт Костюшко
Письменник, оратор, автор пригодницьких романів для молоді, в т.ч. «Воїн трьох світів», «Гра-невидимка», «Коштовність Агашвероша», «Гедеон», «Самсон» та сага про Тадеуша Костюшка «Син свободи». Його письменницька місія — Хороша Пригода. Разом із дружиною Йоанною вони створили авторське Видавництво Костюшка, яке розвивається у романах та настільних іграх. Батько 4 дітей.

Войцех Черонко
Голова правління Фонду Кирила і Мефодія, співзасновник Tato.Net. Випускник слов’янської філології Люблінського католицького університету. Активно захоплюється музикою. Чоловік Ренати, батько 3 дітей.

Autor: Redakcja Tato.Net

Wesprzyj Tato.Net

Ten artykuł przeczytałeś za darmo dzięki wspaniałomyślności Darczyńców. Jeśli możesz, wesprzyj finansowo Tato.Net. Będzie to wspaniały dar, który przyniesie korzyść wielu ojcom i ich rodzinom! Pomóż Redakcji Tato.Net przygotować kolejne teksty.

Wesprzyj Tato.Net
Przekaż 1,5% podatku